Dag 55.  Ik heb slechte vrienden, maar het zijn wel slimme vrienden!

Slecht, omdat ze weten wat ze mij moeten sturen om mij op mijn paard te krijgen (en kijk, al galopperend over de zonnige prairie schrijf ik er al meteen deze blogpost over).  Maar slim, omdat zij tenminste doorhebben wanneer iets je reinste bullshit is!  En daar ben ik fier op.  Alle naïviteit de wereld uit, de nachtmerrie van elke marketeer.  Een mens zou het eens meer moeten doen, proberen door alle zeverderij te kijken en eens even logisch nadenken alvorens zich te laten meeslepen door mooie sprookjes.  Ik krijg wel vaker het verwijt dat ik soms wat te direct ben, recht voor de raap, "tegen mijn eigen winkel" praat, ...  Ik noem het gewoon eerlijk zijn met de mensen.  Ik zeg dingen zoals ze zijn, zonder te verbloemen.  En trust me, de meesten onder jullie kunnen daar niet mee om.  Ik spreek uit achtendertig jaar ervaring.

De reden om deze keer mijn wilde hengst te bestijgen (nee vetzakskes, niet zo) was een vriend die een advertentie doorstuurde van de "nieuwe" E-Fit van Evy Gruyaert.  Je kan daar namelijk slank, gespierd en pijnvrij worden in twee maal twintig minuten per week.  Mensen slijten u-ren in de gym, werken keihard, eten gericht & doordacht en offeren veel op om slank & gespierd te worden.  Maar daar kan je dat bereiken in slechts twee maal twintig minuten per week?  Uhu.  Sure Evy.  Ik geloof u.  Wacht ik ga even kijken op uw website naar de prijzen.
Oei, geen prijzen?  Dan weet ik meestal al genoeg...

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het meestal ook zo.  En beloven dat mensen slank, gespierd & pijnvrij gaan worden in 2x20 minuten per week, dat klinkt te mooi om waar te zijn.  Veel te mooi.  Zoiets kost tijd, zoiets vergt heel veel inspanning & toewijding, dus stop met die zever, en spiegel de mensen geen dromen voor om dan zwaar te gaan cashen.

Wil je afslanken?  Wil je gespierder worden?  Dan ga je er voor moeten werken.  De nodige wijzingen aanbrengen in je leven, in je voedingspatroon en in de hoeveelheid beweging die je hebt, dag in, dag uit, 24/7.  Net iets meer dan 2x20minuten.

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!