Dag 43.  Back to work!  Niet dat ik de voorbije twee weken sinds de geboorte van Robert niet meer gewerkt heb (het leven van een zelfstandige, right?) maar ik heb twee weken niet meer gecoached bij CrossFit Cargo.  Daar komt vanaf vandaag terug verandering in.  De eerste keer voor een langere tijd van huis, het zal raar doen!

Opnieuw alle dagen naar Gent betekent ook opnieuw in mijn routine geraken.  Opstaan, tien tot vijftien minuten mediteren, vijf minuten in een ijskoud bad, de honden uitlaten, koffie zetten, de krant snel doornemen en beginnen werken.  Day after day.  Ik heb wel zo wat structuur nodig in mijn dag.  Die structuur wordt nu wel aangepast van dag tot dag afhankelijk van Robert, maar toch blijf ik zoeken naar iets wat repetitief is.

De dagelijkse ice baths ben ik intussen vrij goed gewend en ik ben actief aan het kijken om het een beetje verder door te drijven.  Hebd'em?  doorDRIJVEN?  Sorry, het is maandag...
Ik ben dus aan het kijken om een diepvriezer, zo een groot kist model, om te bouwen tot ijsbad.  Zo eentje waar ik 's morgens geen koud water meer moet in doen of ijs moet bijgooien om het koud genoeg te krijgen.  Opstaan, kist open, Pieter erin, Pieter eruit, kist toe.  Done.  En ja, liefst in die volgorde ja!  Tweedehands websites afschuimen it is, echter achten vele verkopers het blijkbaar niet nodig om daar afmetingen bij te vermelden.  Ik zou er natuurlijk wel in moeten passen.  Hoe zouden ze reageren als ik hun een mailtje stuur met "Hallo, ik ben x cm breed, pas ik in de vriezer die u te koop heeft staan?".  Iemand die een gokje wil wagen vooraleer ik de politie over de vloer krijg om te checken wat ik van plan ben?  Time will tell 😉

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!