Dag 39.  Een welgemeende verontschuldiging aan de personen die in de supermarkten er telkens voor zorgen dat alle potjes, dozen en bokalen mooi gepresenteerd worden met hun label naar voor.  NOT! Moehahahahaha!!!!!

Kimberly vind dat ik die potjes allemaal mooi goed moet zetten, en ik zeg dat ik ze zo laat voor de volgende die zich niet enkel wil laten leiden door het fancy label, maar ook effectief geïnteresseerd is in wat er nu juist allemaal doorgedraaid is.

Vandaag kocht Kimberly tijdens ons uitstapje (ja, met een pas geboren baby telt een trip naar de winkel als een full blown uitstapje.  Het vraagt alleszins evenveel voorbereiding...) naar de Delhaize in Lede een pot choco.  Nutella...  Het is fucking lekker, let's be honest, maar I rarely touch the stuff.  Als suiker & palmolie als eerste twee ingrediënten vermeld staan op het label, gevolgd door dertien procent hazelnoten, dan weet je al hoe laat het is.  Thanks but no thanks.  Dit wekte mijn interesse en ik ben dus alle (ja alle ja) soorten choco in de winkel beginnen checken, en draaide dus van elke soort één potje met de ingrediëntenlijst naar voor.  Het was echt huilen met de pet op, behalve misschien één merk waar geen olie in gebruikt werd.  Jammer genoeg zaten daar dan weer andere stoffen in die je liever niet naar binnen krijgt dus terug bij af.

In de koelrayon kwam ik een chocopasta tegen van het merk Balade.  Eerste ingrediënt : melk, 47%.  Check!  Gevolgd door hazelnoot chocolade (23%).  Nog steeds niet het meest gezonde smeersel op aarde maar toch al een pak beter dan die Nutella!  Of het lekker is?  Keine Ahnung... Hij staat hier nu in de koelkast, en ik heb een deal met Kimberly dat als ze hem lekker vindt hij de Nutella in de toekomst zal vervangen hier @ Casa Van Impe.  Step by step, beetje bij beetje, maar we blijven er aan werken!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!