Dag 37.  Hoeveel dagen heb ik gesport sinds den John (Robert dus) deze aardkloot betreden heeft?  Even denken, euh, ... juist ja... nougabollen noppes rien niks.  Niet met opzet, de intentie was er immers wel, maar het is er niet van gekomen.  No bueno!  We zijn nu een goeie week verder sinds Kimberly thuis kwam met Robert en we beginnen zo stilaan onze draai wat te vinden.  De onderbroken nachten zijn we nog niet gewend maar zal dat ooit wennen?  Naar wat ik hoor van ervaringsdeskundigen (lees : ouders met kinderen ouder dan 10 dagen) zou dit mistige hoofd-gevoel een nieuwe normaal worden.  Ik hoop oprecht dat ze mij allemaal blaasjes aan het wijsmaken zijn maar goed, we zien wel!

Gisteren besloot ik de koe bij de spreekwoordelijke hoorns te vatten (al zou een koe letterlijk bij de hoorns vatten hoogstwaarschijnlijk ook voor een goede workout zorgen haha) en eens een "toerke" te gaan lopen.  Ik heb al een kleine eeuwigheid niet meer gelopen maar het leek me de ideale mix van eventjes buiten te zijn, wat zonnestralen op mijnen bol te krijgen én wat calorieën te verbranden.  Ik had een mini lusje in mijn hoofd, maar daar knoopte ik al gauw nog een paar stukjes aan vast.  I was having fun!  Wie had dat gedacht!

Lopen is niet bepaald mijn eerste keuze qua sport als ik een gaatje vind, maar het is wel één van de meest flexibele in te passen sporten op dit ogenblik.  Even een geschikt momentje?  Schoenen aan en wegwezen.  Niet teveel of te lang over nadenken.  Heb je tien minuten dan loop je een klein ommetje.  Heb je een half uurtje of meer dan kan je al eens wat verder de wijde wereld intrekken.  Dag of nacht, regen of zon, als je wil lopen kan het.  Geen loper?  Ga dan even wandelen aan een lekker tempo.  Of fietsen.  Gewoon de kansen grijpen wanneer ze zich aanbieden.  Niet wachten tot het perfecte moment, maar gewoon het eerste beste moment dat zich aanbied met beide handen grijpen!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!