Dag 33.  De dagen zijn verandert in een zoektocht naar power nap opportuniteiten.  Ik heb altijd zo gewaakt over mijn slaap, maar die wordt nu niet langer meer door mezelf bepaalt.  Hoe kan ik toch nog aan mijn acht uur (of meer) slaap per nacht komen?  That is the question!  Wanneer Robert slaapt of Kimberly er mee bezig is snel kort wat bijslapen, en omgekeerd hou ik hem dan even bij mij zodat zij wat kan bijslapen.  Niet altijd makkelijk want het dagelijkse leven blijft het dagelijkse leven.  De huishoudelijke taken zijn alleen maar toegenomen.  Als zelfstandige blijft het werk ook niet bepaald wachten (of hoe zeg je dat?) en Robert gaat met heel wat tijd lopen.  Begrijp me niet verkeerd, alle tijd met hem is zalig, zelfs al schreeuwt hij de buurt bij mekaar.
Het doet wat met je zo'n klein tenger wondertje, maar het helpt niet tegen de vermoeidheid!

Een power nap hier, een power nap daar, zo gezond mogelijk eten en going with the flow.  Doen wat we kunnen, en vrede nemen met de rest.  Benieuwd naar hoe dit slaapgebrek gaat evolueren!  En nu gaan we onze eerste wandeling samen maken, kwestie van eens van tussen deze vier muren te zijn & wat vitamine D op te doen!  Wish me luck!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!