Dag 32.  De dag van de klop.  De man met de hamer, Jean Mateau, noem het hoe je wil, maar vandaag kwam hij langs.  Ik kan persoonlijk niet goed tegen de warmte, het is een aanslag op mijn nachtrust en dat toont zich al gauw na enkele dagen.  Een ventilator lost 's nachts veel op, maar omdat Robert bij ons op de kamer slaapt en zo'n pasgeboren baby nogal gevoelig zou zijn aan tocht (is dat een mooi nederlands woord?) staat die niet aan.  En dan smelt Pieter.  Niet uit liefde voor mn pasgeboren zoon, maar van de fucking warmte.  En die pasgeboren zoon slaapt uiteraard nog niet door, dus sta ik 's nachts enkele keren op om Kimberly te helpen als hij borstvoeding moet krijgen.  Pamper verversen, troosten indien nodig, nog even laten boeren, ...  En ja laat maar komen die meningen over dat Kimberly al het zware werk heeft gedaan & doet en dat ik niet moet zagen, maar toch doe ik het.  Het is ook voor de man zwaar.  Nah!  Of ik word oud, dat kan ook...

Via deze weg wil ik ook de nobele onbekende schenker van 540 Water Wipes bedanken.  Ik kreeg deze toegestuurd bij CrossFit Cargo, ter attentie van Pieter & Robert Van Impe.  Geleverd van Bol.com, maar geen afzender, geen boodschap, niks.  Top cadeau allesinds want die gaan er vlotjes door, en de Pampers doekjes die we hadden zijn onmiddellijk verhuist naar de achterkant van de kast.  Al die chemische shizzle, ik ben geen fan.  Viva Water Wipes en onbekenden die cadeautjes opsturen!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!