Dag 31.  De eerste keer dat ik 's avonds nog een post schrijf.  De eerste volledige dag dat Robert thuis is sinds zijn geboorte 5 dagen geleden.  Heb je de link al gelegd?  Het is zoeken van opstaan tot slapen gaan om alles gedaan te krijgen, alles is nieuw.  Zo trokken we er vandaag voor het eerst op uit, naar Gent.  Ik wou even langs CrossFit Cargo om een traktatie achter te laten voor onze leden.  De eerste keer met Robert de baan op.  Wat moet er allemaal mee?  Luiertas?  Check!  Oh shit wacht, er zitten nog geen luiers in...  Onderstel van de kinderwagen, reiswieg voor op de kinderwagen, Maxi Cosi, wait what?  Maar de Maxi Cosi past toch op de kinderwagen?  Ah neen, dat mocht niet.  Als het voor langere tijd was dan wou Kimberly hem in de kinderwagen kunnen leggen.  Ah...euh, ok dan zeker?  Maxi Cosi adapters van het onderstel verwijderen, onderstel inladen.   Alles mee?  Ok.  Maxi Cosi op de achterbank en richting Gent.

Na een vlotte rit richting Dok Noord rijden we de ondergrondse parking in.  Parkeren & uitladen die handel!  Onderstel uitladen geen probleem, terug open krijgen was wat anders...  De aanhouder wint en ere wie ere toekomst, Kimberly krijgt het terug open.  Dan de reisweig op de kinderwa... oei...  Er ontbreekt een stuk...  Oeps.  Dat hebben we niet bij.  Staan we dan hé, onderstel & reiswieg zonder adapter voor de reiswieg zijn ja, euh, een onderstel & reiswieg hé, geen kinderwagen...  Dan maar de Maxi Cosi op het onderstel zetten hé.  Ah nee wacht, die adapter heb ik thuis gelaten want we gingen dat niet gebruiken.  Oh boy...  Dan maar dragen hé.  Meteen werd duidelijk hoe al de farmer carry-trainingen van pas komen als jonge papa.  Gelukkig waren we niet meteen naar zee ofzo gereden, dat zou (nog) minder leuk geweest zijn!

Al doende leren we zeker?  De komende dagen zullen er ongetwijfeld nog zulke missers de revue passeren.  Gelukkig was ik de traktatie voor onze CrossFit Cargo-leden niet vergeten.  Twee honderd Chupa Chups.  Zuigen maar!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!