Wat.  Een.  Weekend.
Wie zei dat vader worden (voor de eerste keer) een avontuur is, had het wel heel erg subtiel verwoord...  Maar na al de spanning, frustraties, traantjes, komt al heel snel het zotste gevoel ter wereld.  I'm a daddy.  Robert Willy Lieven Van Impe zag het levenslicht & brak nu reeds alle harten.  Het doet wat met een mens... Misschien slaag ik er later nog in om het uitvoerig te omschrijven, maar momenteel ben ik nog niet in staat om dat alles (en het is veel!) onder woorden te brengen.  It still needs to sink in a bit, denk ik.  Zo veel vraagtekens, zo veel onbekendheid.  Alles is nieuw, alles is leren.

Maar ik ben er klaar voor.  Wij zijn er klaar voor.  Let's do this!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!