Lap, 't is van dat...  Is het jou ook al opgevallen hoe we vaak ziek worden op de minst interessante momenten?  De eerste dag van je vakantie?  Net voor een belangrijke dag?  Uhu... ik heb het ook vlaggen.  Ik vecht al een paar dagen tegen een beginnende oorontsteking, net nu Kimberly bij wijze van spreken elke dag kan bevallen.  NIET DE GOEIE MOMENT GODNONDEDJU!!!

Ik ben geen fan van medicatie & doktersbezoeken.  Althans niet voor zaken als hoofdpijn en aanverwanten, zaken die meestal spontaan overgaan en waar er vaak enkel pijnstilling voorgeschreven wordt.  Ik probeer nu mijn lichaam wat meer rust te gunnen zodat het zich kan focussen op het afweren & herstellen.  Wat minder trainen, rustiger trainen (eerder gewoon bewegen, geen zware belasting meer), extra focussen op wat ik eet, proberen voldoende te slapen, mij zoveel mogelijk afschermen van stress.  Klinkt allemaal erg mooi als doel, maar in de praktijk toch allemaal wat moeilijker.  Als zelfstandige heb je altijd voldoende werk en stress.  Voeg daar nog de verwachte komst van "den John" (working title) aan toe alsook de dagdagelijkse beslommeringen des levens, en het is echt gaan zoeken naar wat extra rust en een spoedig herstel.

Plooien zal ik niet.  NIET!!!!! zeg ik u!!!!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!