Ik zeg wel eens dat ik "op den buiten" woon.  In vergelijking met Gent valt Erpe-Mere inderdaad onder de noemer platte land, maar toch heb ik hier alles binnen handbereik.  Binnen een straal van één kilometer heb ik hier drie supermarkten, een pizzeria, een pittakot, twee bakkers, ... En ik ga overal naartoe met ... de auto...  Schaam op mij, I know...  (Ok het pittakot daar ga ik wel te voet naartoe, het is recht over de deur...).

Vanochtend vroeg Kimberly mij om even naar de beenhouwer te gaan om gehakt voor haar spaghetti saus.  Het is erg om te zeggen maar mijn eerste idee was "ik neem de auto".  Volgens Google Maps is de beenhouwerij op welgeteld 400 fucking meter van mijn voordeur.  En ik ging de auto nemen...  Ik neem zonder morren de stempel "Tamme Kloot" in ontvangst.  Gelukkig bedacht ik me net op tijd en besloot ik de benenwagen te nemen.  Het zonnetje scheen, de vogeltjes floten & de wagens raasden me voorbij.  Romantisch was het niet, rustgevend ook niet, maar ecologisch & sportief des te meer!

Ik heb me dan ook voorgenomen om meer te voet te doen.  Even de benen strekken, wat zonnestralen opvangen en weeral enkele calorieën extra verbranden.

Ja, ik ben trots op mezelf!

Wil je geen enkele blogpost missen maar vergeet je al te vaak welke websites te checken?  Laat hiernaast je naam & email adres na, dan stuur ik jou een mailtje telkens er een nieuwe blogpost online komt!